12 Mayıs 2009 Salı

Bir hafta olmuş bile...

Walla geleli bir hafta olmuş bugün itibariyle...

... ama sanki çok uzun süredir burdaymış gibi hissediyorum. Hep böyledir zaten büyük şehirden nispeten daha küçük yerleşim yerlerine gidenler genelde hisseder bu duyguyu; nedendir bilmem, bana kalırsa kalabalık şehirlerin keşmekeşliği ve içinde yaşarken ki daima bir şeyleri yetiştirme koşuşturmasından olsa gerek zamanın nasıl geçtiğini anlayamayız. Akabinde daha az kalabalık daha sakin daha rutin yaşayan bir yere geldiğimizde de zaman geçmek bilmez, bu sefer sen zamana yetişmek için koşturmazsın o sana ayakuydurmaya çalışır diyeceğim ama yalan! Umru değildir zamanın, bildiğini okur; adamı da böyle yerine oturtur. Ondandır hep Anadolu şehirlerinden gelenlerin İstanbul için "Tatil için ideal ama yaşanacak şehir değil, çok kalabalık çok karışık!" demesi :)

.......

Evle ilgili son gelişmeler şöyle : Elektrikçi gelmiş ve gerekli tüm çalışmaları yapmış, anlaşılan o ki yangın nedeni elektrik kaçağı. Sonrasında uygun fiyata çelik kapı bulunmuş yarın gelecek ve takılacakmış. Diğer eksik gedikler ise sonra zaman içinde tamamlanacakmış. Hadi bakalım hayırlısı... (Kuzucum canını sıkma hepsi halledilir;)

.......

İşteyse yine çok bi enterasanlık yaşanmadı (gittikçe kısırlaşmaya başladı bu işyeri he) son iki gündür üstünde çalıştığım stok sayımı ve metraj tabloları ile firma bünyesindeki taşların kullanım ve teknik özelliklerini karşılaştırmalı gösterir envanter tablolarını görücüye çıkardım, tepkiler gayet olumlu oldu.

Sıkı bir ürün araştırması yaptım, çok işe yaradı; araştırma esnasında yeni bir çok fikir geldi aklıma, ama uygulanır mı uygulanmaz mı onu çalışmalarımdan sonra görücem.

........


Fabrikanın açıkhava showroomu varmış (ben orayı ardiye sanıyordum, ne ayıp!) Büyük patron numune departmanı sorumlusundan bana göstermesini ve fikrimin alınmasını istemiş (başlığımız "tasarımcı" ya :) Bi ara orayla ilgilendim, ön hazırlık için taleplerimi ilettim, onlar halledilsin, sonrasına bakıcam.

Zaten başka da bi halt yapmadım bugün işte...

........

Servise bindiğimde nasıl yorgun hissediyordum size anlatamam, bi kaç gündür 12-1 gibi yatağa girsem de kafadan bi saat dönüorum kendi etrafımda uyuyamıyorum, geri dönüşü de böyle oldu işte 2 günde. Otele geldiğim gibi bişeyler atıştırdım ve hemen yatağa girdim, biraz çizgi film izledim, biraz dizi derken (bu arada tv nu ilk defa açtım geldiğimden beri) kanallar arasında dolaşayım dedim ve sıkı durun ne oldu! O çok beğendiğimiz ultra mega lüks otellerde saati bilmem kaç euroluk "hardcore porn" kanallarından biri ayna gibi ekranda, hem de bedeva, hahaha!!!!! evettt, hiç şaka yapmıyorum dumur oldum :D (merak edenlere kanalın ismi "HUSTLER TV" ;))) Yok böyle birşey arkadaşlar yaw Isparta otelimdeki konfora bakın siz, şaşırdımm!!! ;)

.......

Çok yorgun hissettiğimden spor da yalan oldu bugün (neyse bi gün ara vermek bünyeyi dinlendirmek için iyidir:P)

.......

İçimde bi sıkıntı var millet ya böyle bi enerjisizim bi isteksizim, bişeye ihtiyacım var belki birine belki bişeyler duymaya...bilmiyorum...motive olmam lazım orası kesin! (duyurulur!!!)

neyse, zaten evrene böyle kıl böyle ezik enerjiler gönderdiğin zaman bi halt olmuyo aksine o enerji başka bi yerlerde başka bişeyleri kaldırıo sonrada olan sana oluyo, iyisimi ben zıbarayım...

St

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder